Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین،  بنابراین حرکاتی که بر آرام کردن گردن، دست و کمر طراحی شده است را به دقت انجام دهید، البته حرکات مربوط به پا نیز فراموش نشود. در دوران بارداری فقط به شکم در حال رشد خود فکر نکنید و به قسمت های دیگر بدن تان توجه دشته باشید. اگر تا به امروز به طور مستمر ورزش نمی کرده اید، اصلا نگران نباشید این حرکات در حفظ تناسب اندام و آرام کردن بسیاری از ناراحتی ها کمک زیادی به شما می نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعت آرام این حرکات به شما آرامش می دهد و با آرامش بیشتر به تحسین جنین درونتان خواهید پرداخت. البته توجه داشته باشید که پیش از شروع این تمرینات یا هر نوع تمرین دیگری با پزشک خود مشورت نمایید و در ابتدای تمرینات به مدت 5 الی 10 دقیقه با راه رفتن سریع بدن خود را گرم کنید.  تقویت اندام های مختلف بدن و تناسب ا‌ندام بعد از زایمان با تمرینات ساده و تمرکزی مخصوص دوران بارداری. این تمرینات به سادگی در منزل قابل انجام هستند.

 1- حرکت سر و شانه

از مزایای انجام این حرکت می توان به تقویت و آرام کردن ماهیچه های گردن و شانه.کاهش درد در شانه و گردن اشاره کرد، برای انجام این تمرین چهار زانو روی زمین بنشینید، صورت و فکر خود را آرام و رها نگه دارید و چشم ها را ببندید. به آرامی سر را بصورت چرخشی به سمت راست و چپ حرکت دهید. 5 مرتبه در هر جهت.(عکسA) حالا، شانه را به سمت بالا یعنی گوش ها متمایل کنید و شانه راست را با حرکت چرخشی به جلو متمایل کرده سپس شانه چپ را به سمت پایین برگردانید. (عکسB) حرکت را در جهت مخالف نیز تکرار کنید. 10 تا 20 مرتبه حرکت چرخشی شانه در هر جهت را انجام دهید.

این حرکات را بعد از تولد نوزاد نیز انجام دهید، زیرا در زمان شیردهی به ماهیچه های گردن و کمر فشار وارد می شود. 

2- حرکت کمر

این حرکت در کمر و گردن کشش ایجاد می کند و ماهیچه های شکم و کمر را تقویت می کند. این حرکت بسیار مهم است، زیرا در دوران بارداری با بزرگ شدن شکم به کمر فشار وارد می شود برای انجام این تمرین بایستید،( پاها بیشتر از عرض شانه باز کنید)، زانو ها را خم کرده و انگشتان پا را به سمت بیرون متمایل کنید. در این حالت، به سمت جلو خم شوید و دست ها را بالای زانوها قرار دهید. عمل دم را انجام داده و به آرامی کمر خود را به صورت قوس دار درآورده و آخرین استخوان ستون فقرات را به سمت بالا( سقف) متمایل کنید. (عکسA) به مدت 2 ثانیه در این حالت بمانید، سپس با بازدم چانه را به سمت سینه متمایل کرده و ستون فقرات را گرد کنید و آخرین استخوان ستون فقرات را به سمت داخل جمع کنید.  (عکسB) این حرکت را 10 مرتبه تکرار کنید.

3- حرکت مفصل ران

از مزایای انجام این حرکت می توان به تقویت قسمت بالای کمر، شکم، پا و باسن اشاره کرد، برای انجام این تمرین روی زمین زانو زده بطوریکه باسن بالای پاشنه پاها قرار گیرد. دست ها را کاملا صاف و کشیده به سمت جلو آورده تا مقابل سینه قرار گیرند، کف دست ها به سمت پایین باشد. (عکسA) عمل دم را انجام داده سپس با  بازدم ماهیچه های شکم و باسن را منقبض کنید. بطور همزمان و به آرامی مفصل ران را به سمت جلو  متمایل کرده و دست ها را به سمت پایین حرکت دهید، ماهیچه های بالای کمر را منقبض کنید. (عکسB) عمل دم را انجام داده و مفصل ران و باسن را به سمت پایین متمایل کرده و دست ها را به سمت بالا حرکت دهید.  این حرکت را 10 مرتبه تکرار کنید و تا 20 مرتبه قابل افزایش است.

4- حرکت خوابیده

از مزایای انجام این حرکت می توان به تقویت تقویت ماهیچه های شکم،‌ پا و باسن و کمک در انجام حرکت کگل اشاره کرد، برای انجام این تمرین به پهلو چپ روی زمین دراز کشیده بطوریکه پاها کمی جلوتر از باسن قرار گیرند. (عکسA)عمل دم را انجام داده و با بازدم پای راست را به سمت بالا حرکت داده تا ارتفاعی که برای شما راحت باشد. حرکت چرخشی مچ پا را انجام دهید، 3 مرتبه در هر جهت.(عکسB) به آرامی پا را به سمت پایین برگردانید، ماهیچه های باسن و کف لگن را منقبض کنید. این حرکت را 10 مرتبه تکرار کنید و تا 20 مرتبه قابل افزایش است، سپس جهت حرکت را عوض کنید.

 

منبع: نی نی پلاس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بارداری تناسب اندام برای انجام این تمرین سمت پایین سمت بالا متمایل کرده تکرار کنید انجام دهید دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

کد خبر 6096345 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ربات‌های حلزونی برای عملیات نجات و حرکت روی سیارات
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • چهره زن نئاندرتال ۷۵هزار ساله رونمایی شد (+عکس)
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • «وعده صادق» نتیجه صبر و استقامت است
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام