Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه می خواهند چربی های اضافه بدن شان آب شده و به اندام مناسبی برسند. 

طرفداری- وقتی شروع به ارزیابی عملکردتان در کاهش وزن کرده و پیشرفت تان را بررسی می کنید، می فهمید در اندام هایی که مدنظرتان است، وزن تان تغییری نمی کند و ناامید می شوید. در این یادداشت، می خواهیم ببینم کدام اندام ها زودتر چربی از دست می دهند و این که چرا دوست داریم در بعضی اندام ها وزن مان کم شود ولی در بقیه نه؟

پاسخ کوتاه این است که هر فرد براساس ژنتیک، فاکتورهای محیطی و سبک زندگی، به شکل متفاوتی چربی ذخیره کرده و از دست می دهد، ولی برخی الگوهای کلی هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب، به مرور ترتیب اندام ها در کاهش وزن و راه هایی که می توانیم این الگوها را تغییر دهیم، می پردازیم.

همیشه در مورد وزن یا چربی های اضافه بدن صحبت می کنیم، اما چقدر در مورد تعریف چربی، می دانید. چربی در واقع کربوهیدرات یا پروتئین اضافه از غذاهای مصرفی است که به تریگلیسیرید تبدیل شده و به صورت قطرات لیپیدی چربی در بدن انباشته می شود. دو نوع چربی مختلف شناخته شده است:

چربی احشایی یا سخت (Visceral or hard fat): این نوع خطرناک چربی سفید است که در بین اعضای بدن، اطراف و داخل بدن زندگی می کند. چربی سخت به اندامهای داخلی نفوذ می کند و با ایجاد واکنش التهابی خطر بیماری را افزایش می دهد. ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و سایر اختلالات متابولیک از عوارض چربی سخت به شمار می رود.  چربی زیر جلدی یا نرم (Subcutaneous or soft fat): چربی نرم دقیقاً زیر پوست قرار دارد و به اندازه چربی احشایی خطرناک نیست. می توانید این نوع چرابی را از طریق پوست خود حس کنید یا به آن فشار دهید.

همچنین یک نوع چربی در بدن به نام چربی قهوه ای وجود دارد که بدن برای تنظیم درجه حرارت مان می سوزاند. برخی محققان معتقدند ورزش می تواند چربی قهوه ای را تحریک کند، بنابراین ممکن است در مدیریت وزن نقش داشته باشد، اما برای درک کامل این نوع چربی ها باید تحقیقات بیشتری انجام شود. 

اگرچه انواع مختلف چربی در بدن وجود دارد، خبر خوب این که هر روشی که باعث کاهش چربی کلی بدن شود، باعث کاهش چربی سخت یا "بد" نیز می شود.

کدام اندام های بدن زودتر چربی می سوزانند؟

ترتیب سوختن چربی در بدن در درجه اول به ژنتیک مربوط است. ژن های ما چگونگی ذخیره و محل ذخیره چربی های بدن را تعیین می كنند؛ این بدان معناست كه آنها همچنین چربی های بدن را كنترل می كنند. 

زنان معمولا چربی ها را ابتدا از پایین تنه شامل باسن، باسن و ران ها از دست دهند. مردان هم چربی بیشتری را در شکم خود ذخیره می کنند و معمولاً وقتی شروع به کاهش وزن می کنند، بیشترین تفاوت را در آنجا مشاهده می کنند.

البته این مساله در افراد مختلف بسیار متفاوت خواهد بود، بنابراین هیچ دستورالعمل یکسانی در این باره وجود ندارد. و اگر برایتان سوال است که این چربی های لعنتی موقع کاهش وزن، کجا می روند، تحقیقات نشان داده بخش بزرگی از این چربی ها، موقع بازدم، از شش هایتان خارج شده و به هوا می رود!

کاهش وزن از ناحیه خاصی از بدن مانند صورت یا بازوها به دلیل روشی که بدن از سلولهای چربی برای تولید انرژی استفاده می کند، صورت نمی گیرد. سلولهای چربی تری گلیسیریدها را ذخیره می کنند که برای سوختن عضلات استفاده می شود. هنگامی که کسری کالری را پیدا می کنید، بدن تان برای جذب سوخت از آن تری گلیسیرید استفاده می کند. با این حال، یادتان باشد مخازن چربی به طور مساوی در تمام بدن شما تقسیم می شود، بنابراین نمی توان انتخاب کرد کدام یک اول استفاده شود. 

هنگام کاهش وزن، به احتمال زیاد قابل توجه ترین تفاوت را در ناحیه ای که بیشترین چربی را در آن ذخیره کرده اید، خواهید دید.

زنان معمولا چربی ها را ابتدا از پایین تنه شامل باسن، باسن و ران ها از دست دهند و مردان هم چربی بیشتری را در شکم خود ذخیره می کنند

بیشتر بخوانید:

آيا ورزش سنگين باعث کاهش وزن می شود؟

گاهی ورزش لاغرتان نمی‌کند!

چربی های وفادار شکم

رژیم های لاغری مفید و مضر را بشناسیم!

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.دکتر همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229335 برچسب‌ها بیمه

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • غذای پزشکی تولید شد
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است