Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@23:37:42 GMT

جراحی پروتز باسن چگونه انجام می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۴۴۰۳

بسیاری از افراد از فرم اندام خود ناراضی هستند و به دنبال راهی برای افزایش سایز قسمت‌های مختلف بدن از جمله باسن‌های خود هستند. در حال حاضر متد‌ها و روش‌های مختلفی وجود دارد که صرف زمان و هزینه متناسب می‌توان به اندام دلخواه خود دست یافت. جراحی پروتز باسن نیز یکی از این روش‌های زیبایی است. در ادامه نگاه نزدیک‌تری به این جراحی می‌اندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انواع مختلف پروتز باسن
انواع پروتز‌های باسن در شکل‌ها و اندازه‌های بسیار متنوعی وجود دارند که هر بیمار بر اساس فرم بدن خود و نیز انگیزه و هدفی که از انجام این عمل در نظر دارد، می‌تواند نوع مناسب پروتز را انتخاب کند. جنس این پروتز‌ها از ماده نرمی به نام سیلیکون ساخته است که به آن‌ها شکلی طبیعی، لطیف و با انعطاف پذیری و شکل پذیری متناسب را خواهد داد.

محل قرار گیری پروتز باسن

محل قرار گرفتن پروتز‌های باسن باید به گونه‌ای باشد که به اعصاب و نواحی استخوان ناحیه باسن صدمه‌ای ایجاد نشود و دور از آن‌ها قرار گیرد. پروتز‌ها را در سه قسمت از ناحیه باسن با شرح زیر قرارمی گیرند:

زیر عضلات باسن
زیر فاشیا (عضله نیام)
لا به لای عضلات باسن

چه کسانی برای استفاده از جراحی پروتز باسن مناسب هستند؟

همه افرادی که با مشکلات ظاهری در ناحیه باسن خود مواجه هستند می‌توانند گزینه‌ای مناسب برای انجام عمل جراحی باسن باشند. هر چند دلایل این کار از فردی به فرد دیگر متفاوت است، به طور معمول افراد زیر تمایل به انجام این کار دارند:

کسانی که باسن آن‌ها به اندازه کافی رشد نکرده و به اصطلاح باسن آن‌ها صاف است.
کسانی که تمایل به ایجاد یک باسن جذاب‌تر و بزرگ شدن باسن برای خود هستند.
کسانی که به خاطر ویژگی‌های ظاهری خود خجالت کشیده و اعتماد به نفس کمی دارند.
کسانی که تمایل به دستیابی یک ظاهر متوازن‌تر دارند.

نحوه جراحی
در جراحی پروتز باسن به طور معمول شکاف‌هایی به طول پنج سانتی‌متر، در ناحیه فرو رفتگی باسن ایجاد می‌گردند به همین دلیل جای شکاف‌ها معلوم نخواهد شد. با جایگیری مناسب پروتز، ناحیه باسن گرد و سفت‌تر می‌شود. معمولاً این عمل تحت بی هوشی عمومی صورت گرفته و مدت زمان انجام آن حدود ۲ ساعت به طول می‌انجامد.

خطرات و عوارض
تمام انواع عمل جراحی زیبایی از خطرات و عوارض مشخص برخوردارند. این خطرات برای جراحی پروتز باسن شامل موارد زیر است:

یکی از مهم‌ترین عوارض این عمل پارگی و شکستن پروتز‌هاست.
عوارض مهم دیگری که ممکن است برای بیمار به وجود آید، این است که امکان جابه جایی و حرکت پروتز‌ها از محل خود وجود دارد که این موضوع باعث عدم تقارن در باسن‌ها خواهد شد.
از مهمترین خطرات ناشی از جراحی پروتز باسن بروز عفونت است. این عفونت به دلیل ایجاد شکاف‌های ایجاد شده و جای زخم جراحی بر روی باسن صورت ایجاد می‌شود.
احساس درد و ناراحتی توسط فرد بیمار یکی دیگر از عوارض این عمل بوده که می‌توان جهت رفع آن از مسکن به دستور پزشک استفاده نمایید. به هیچ وجه نباید تا دو هفته بعد از عمل از داروی آسپرین و ایبوپروفن استفاده کنید.
یکی دیگر از عوارض آن این است که ناحیه باسن بعد از جراحی پروتز باسن در ابتدا برای مدتی که گاهی به چند ماه نیز می‌رسد، متورم و سفت می‌شود.
به وجود آمدن کبودی و التهاب که البته این عوارض بعد از دو الی سه هفته بهبود می‌یابد و کبودی به طور کامل رفع می‌شود.
بعد از عمل احتمال دارد که مایع اضافی در اطراف پروتز تجمع یابد که البته احتمال آن بسیار کم بوده و در صورت بروز این حالت باید پروتز‌ها خارج شوند.
تجمع خون یا هماتوم در فرد نیز از موارد نادر این جراحی است که در این حالت باید خون اضافه بیرون کشیده شود.   منبع:ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی جراحی زیبایی پروتز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • (عکس) تمرینات مرموز حسن یزدانی در جویبار
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟